Nemzeti Tehetség Program

Elnyertük a Nemzeti Tehetség Program pályázatát a 2023-as tanévre vonatkozóan!

Az NTP és a Kulturális és Innovációs Minisztérium segítségével számos új szakmai tevékenységünk és szabadidős programunk fog tudni megvalósulni. A pályázat során 1 452 000 forint támogatást nyertünk el, így még magasabb színvonalon fogjuk tudni működtetni szakkollégiumunkat. A program 2022. július 1. és 2023. június 30. között valósul meg.

A Nemzeti Tehetség Program alapvető célja a Magyarországon és a külhoni magyarlakta területeken a tehetségsegítés fejlesztése. A Nemzeti Tehetség Program elfogadásával az Országgyűlés 2008-2028 között, 20 évre kiemelt lehetőséget ad a tehetséges fiatalok hosszú távú, folyamatos és biztonságos segítésére. A meghirdetett pályázatokra általában a köznevelésben és felsőoktatásban, valamint a tehetséggondozásban részt vevők széles köre nyújthat be támogatási igényt, többek között: köznevelési intézmények, felsőoktatási intézmények, illetve azok karai, egyesületek, alapítványok, közalapítványok, Tehetségsegítő Tanácsok, így pályázhattunk mi is szervezetünkkel

A honlapunk is az NTP és a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával készült.

Ide kattintva elérhetitek cikkünket, melyben részletesen összefoglaltuk, mi minden valósult meg az NTP segítségével!


Kurzusösszefoglalók

Itt találjátok összefoglaló diasorainkat azon kurzusokról, melyek a Nemzeti Tehetség Program keretein belül kerültek megrendezésre. Reméljük informatív és hasznos lesz betekinteni az utóbbi évünk pár foglalkozásába!

Marketing – Hlédik Erika

Gyakorlati Kommunikáció – Tanács János

Jogi személyek működése – Pétervári Kinga

Excel felkészítés – Tompos Anna

Vezetői tréning – Bedzsula Bálint