csoportkep

Érdekességek Rólunk II.

Szervezetünk folyamatosan fejlődik és új tagokkal bővül, akik napról-napra egyre több tudást halmoznak fel. Így jogosan kérdezhetitek hogy, mégis miért különleges az, amit mi képviselünk, mitől lesz különb a Szakkollégiumunk?

Erre a válasz a NÁSZ-nép! Aki hozzánk csatlakozik, az célorientált, ambiciózus, éhes a tudásra, na meg nagy eséllyel még énekel is a zuhany alatt!


Köszöntünk legújabb cikkünkben, ez itt az Érdekességek Rólunk II, ahol megmutatjuk neked, hogy mitől is vagyunk mi a legméltóbbak arra a világegyetem uralomra! (Érdekességek Rólunk I. – referencia).

A korábbi mérések alapján megtudhatjuk, hogy átlagmagasságunk szerint, esélyünk sincs hozzáférni a felső polchoz. Másfél év után kijelenthetjük, hogy nőttünk! 174 cm-rel már talán sanszosabb – persze, ha van nálunk sámli.

A mérésekből azt is megtudhatjuk, többségünk a nagy projekteket kedveli, több kicsivel szemben. Ha, már csak a társaságunk fele száll szembe egy-egy erős projekt sárkánnyal, a végeredmény kiváló magyarázatként szolgál arra, hogy miért is haladunk ilyen sikeresen. Amikor ezeket a bizonyos projekt sárkányokat vadásszuk, két nagyon nagy segítségünk van: a koncentrált munka kardja és az összetartás pajzsa.

Közösségünk kétharmada dolgozik, ezért nálunk nem kell attól tartanod, hogy nem kapsz segítséget. Társaink szívesen osztják meg egymással munkatapasztalataikat, egyetemen tanult tudásaikat. 

Akármennyire is jól hangzik, ez azért így elég száraz. Folyamatos tanulás, szakmai fejlődés, fáradhatatlan munka, de a szórakozás sehol. Kedves olvasó, potenciális tagunk egy percet se félj, nálunk ez is megvan! Csapatépítők, bulik és különböző programok sorozatának lehetősége vár rád velünk, ha pedig nagyobb kihívásra vársz, próbálj meg közösségünkben unatkozni. 😀 Reméljük eléggé felkeltettük az érdeklődésedet szervezetünk iránt. Ha mégsem, akkor itt az, ami biztosan be fog válni.

Mi sem bizonyítja jobban a kiváló csapatkoherenciát, minthogy egy egész zombiapokalipszist is vissza tudnánk verni.
Tagjaink így nyilatkoztak az esetleges vész esetén betöltött pozíciójukról:


„Személyesen vezetném a hadakat.”

„Én lennék a megfigyelő.”

„Felderítő lennék.”

„Én lennék az első, akit megesznek a zombik.”

“Narrátor.”


Ezen válaszok szolgálnak bizonyítékul, hogy szervezetünk minden körülmények között képes megállni a helyét, legyen az bármilyen szituáció.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy tökéletesek lennénk. A Navratil Ákos Szakkollégium működésének alapköve, hogy új embereket fogadunk. Olyan személyeket, akikben közösen megvan az értékteremtés vágya, akiket a tudás és tudásmegosztás vezet az ösvényen. A mi közösségünkben valahol mindenki ugyanolyan, ezért is haladunk oly sikeresen mind az egyéni, mind a saját útjainkon. Mindezek ellenére mégis, mindenki egyéniség és pont ezért leszünk mi azok, akik elérik már végre azt a fránya világegyetem uralmat.

Túl jól hangzik, hogy igaz legyen? Ebben az esetben nézzük meg, milyen motivációkkal adták be hozzánk jelentkezésüket jelenlegi tagjaink:


“A baráti közösség, és hogy lehetőségem van kipróbálni magam rengeteg feladatkörben, ezáltal jobban megismerem magam miközben fejlődök.”

“Magas szakmaiság és intelligencia.”

“A szakmai fejlődési és a kapcsolatépítési lehetőségek, de legfőképpen a szuper és összetartó közösség 💗💗💗”

“6 félév alatt már az életem része lett az egész. Most szeretném látni, hogy merre halad a szakkoli amit elkezdtünk és segíteni ahol tudok.”


Na felkeltettük az érdeklődésedet?
Ne habozz, már most kezdd el tervezni a csatalkozásodat hozzánk. Bennünk tuti nem fogsz csalódni!

Oszd meg ezt a cikket!