Webhely N1 cikk kiemelt kép

Navratil Egyperces

A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj a GTK-n az egyik legnagyobb presztízsű pályázat, aminek elnyerésére mindössze 31 tanulónak van lehetősége, ez 22 alapképzést és 9 mesterképzést teljesítő hallgatót jelent.  

Az ösztöndíj elbírálásakor a nyelvismeretet, szakmai, tudományos, közéleti, közösségi, sport vagy egyéb kiemelkedő társadalmi, szociális, kulturális tevékenységeket veszik figyelembe. Továbbá elengedhetetlen, hogy a pályázó legalább 4,00-ás súlyozott átlaggal rendelkezzen, és minden tárgyát teljesítse. A sikeres pályázók 10 havi honoráriumban részesülnek. 

Szakkollégiumunk számos tagja adta be kérvényét ez alkalommal is, akiket kiemelkedő tanulmányi átlaguk mellett többek között segítették még a szakkollégiumon belül végzett munkájukért kapott pontok is. Így büszkén jelenthetjük, hogy a kiválasztott 31 hallgató közül 9 tagja a NÁSZ-nak.

Okleveleiket november 29-én vehették át, ugyanazon az eseményen, amin a félév oktatója díjak átadásra kerültek. Az átadó Margithay Tihamér Dékán Úr köszöntő beszédével kezdődött, amit az oklevelek átadása követett. Mindezek után a félév oktatója díjak nyertesei is kihirdetésre kerültek, és még néhány, a diákok által beküldött munka idézete is elhangzott a felkonferálásnál.

Gratulálunk Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjjal jutalmazott társainknak!

Az ösztöndíjjal kapcsolatos további információ az alábbi linken található: 

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj (elte.hu)

Oszd meg ezt a cikket!