Webhely N1 cikk kiemelt kép

Navratil Egyperces

BlackRock Open Day

Pók Lilla

A BlackRock Budapest szeptemberben rendezte meg nyílt napját, BlackRock Budapest Open Day – Investment névvel, melyre minket is meghívott. Szakkollégiumunk két tagja vett részt az eseményen.

A vállalat és budapesti irodájának bemutatkozása alatt a résztvevők betekintést nyerhettek a cég vagyonkezelésébe, illetve foglalkoztak az aktuális irányzatokkal és felkapott témákkal vagyonkezelés témakörben. Ezután a vállalat gyakornoki programját, valamint elemzői és frissdiplomás karrierlehetőségeiket mutatták be. 

A program teljesen angol nyelven folyt a cég belső kommunikációjának nyelvéhez igazodva. A vállalat közösségének kulturális diverzitása, nyitott és barátságos légköre fogadta az érdeklődőket, és garantálta a jó hangulatot.

Az előadásokon elmondták, hogy elsősorban a motivációt keresik munkavállalóikban, majd ezután következik a szakmai képzettség a szempontok fontosságában. Szem előtt tartják a munkavállalók céljait és szakmai fejlődésüket, és ennek céljából bármikor lehet szabadságot kérni. 

Az előadások után egy kvíz következett, melynek nyertes csapata egy beszélgetésen vehetett részt az általuk választott előadóval. 

A délutánt egy kötetlen networking zárta, étellel itallal támogatva a résztvevők jó hangulatát és kapcsolatépítésének lehetőségét. 

Oszd meg ezt a cikket!