Webhely N1 cikk kiemelt kép

Navratil Egyperces

Tableau kurzus a Deloitte-nál

Varga Dorina

Tableau kurzuson jártunk április 14-én a Deloitte-nál. Az egynapos intenzív képzés alatt megismerkedtünk a Tableau alapvető funkcióival és az egyszerűbb diagramok és dashboardok világával. 

A pénzügyi elemzés és tanácsadás egyik elengedhetetlen eszköze, hogy ezeket a nagy mennyiségű adatokat hordozó táblázatokat és diagramokat elkészítsük úgy, hogy abból könnyen átlátható információkat nyerjünk ki. Ezen információ mennyiségek túlmutatnak már az egyszerű Excel táblázatokon, így szükség van a Tableau-hoz hasonló programok használatára, ismeretére. 

A napot reggel kilenckor kezdtük és szekciónkként tartottunk szüneteket. A hangsúly inkább az alapvető műveletek elvégzésén volt, azonban a programmal rendkívül színes és kreatív ábrákat hoztunk létre. Kurzusoktatóink kiemelték, bár egy nap alatt nem tudnak mindent megtanítani, a Tableau közösség és a Google segítségével rengeteg anyagot és gyakorlási lehetőséget találhatunk. A hangulat a Deloitte székházban egész idő alatt remek volt. A hasznos tudás mellett megvendégeltek minket, illetve a napot egy kellemes svédasztalos vacsorával, zenével és beszélgetéssel zártuk. Hasonló lehetőségekért érdemes figyelni a Deloitte, vagy akár más nagyobb multik weboldalát, hiszen az egész képzés ingyenes, és a munka világában keresendő, értékes tudás szerezhető meg vele.

Oszd meg ezt a cikket!