337652659_535661678487283_6310818034056183560_n

Navratil Egyperces

Deloitte Audit Insight Day

Tuli Liliána

Négy szakkollégistánk vehetett részt 2023. március 22-én a Deloitte Audit Insight Day eseményén. A lehetőségről külön értesítettek minket, szakkollégistákat, de nekünk is ugyanúgy jelentkeznünk kellett, így választottak ki bennünket. Összesen 15 fő volt jelen, Budapest legnagyobb egyetemeit képviselve.

Az esemény reggel 9 órakor kezdődött a Deloitte székházában, a Dózsa György úton. Az első napirendi pont a reggeli és kávézás után a cég audit részlegének bemutatása volt. Utána véletlenszerűen kialakított csapatokra osztottak minket, és három állomáson kellett teljesítenünk könyvvizsgálással kapcsolatos feladatokat, így közelebb érezhettük magunkat a szakmához. Egy parternél raktárellenőrzést végeztünk, egy ügyféllel folytathattunk év végi ellenőrző megbeszélést és elszámoláokat készítettünk. A feladatok megoldása során a vállalat vezetői, menedzserei és HR-es munkatásai segítségét kérhettük, akik már eközben megfigyeltek minket, gyűjtötték az információkat rólunk. Ezt követte az ebéd, ami után mindenki részt vehetett egy személyes interjún, hiszen a program úgy is volt meghirdetve, hogy a nap végén a legjobb jelentkezőket egy állásajánlattal lepik meg. Az interjún mind nagyon jól éreztük magunkat, a Deloitte munkatársai mind igazán kedvesek voltak velünk.

Rendkívül fontos tapasztalatokat gyűjhettünk, köszönjük ezt a remek lehetőséget! Továbbá pedig büszkén kijelenthetjük, hogy háromszakkollégistánk telefonja csörrent meg 24 órával később, mindhárman kaptak állásajánlatot! Szívből gratulálunk Nekik és sok sikert kívánunk karrierük elindításában!

Oszd meg ezt a cikket!