Webhely N1 cikk kiemelt kép

Navratil Egyperces

Országos Esettanulmányi Verseny

Serfőző Anna

Március 1-12. között zajlott le Közép-Kelet-Európa egyik legrangosabb esettanulmányi versenye, az Országos Esettanulmányi Verseny első fordulója, amely lehetőséget biztosít a gazdasági szakos hallgatóknak, hogy összemérhessék tudásukat, és kipróbálhassák magukat egy multinacionális cég működése során felmerülő valós probléma megoldásában. Szakkollégiumunkból három csapat is részt vett a megmérettetésen, ahol új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtak.

Az esettanulmány kidolgozása az online térben vette kezdetét hosszas ötletelések és meetingek formájában, majd információgyűjtéssel és az eset kidolgozásával folytatódott. A végső lépés a prezentáció elkészítése volt. Két csapatunk is továbbjutott a kari belső fordulóba, itt a prezentáció előadása volt a feladatuk, melyet a szakmai zsűri értékelt.

Az esettanulmányi versenyen felmerülő vállalati problémák megoldása, innovatív módszerek keresése és a csapatként való együttműködés segített az új tapasztalatok megszerzésében, illetve a problémamegoldó és esetoldó képességeink fejlesztésében.

Az egyik csapatunk prezentációs anyagát tovább is küldik a verseny országos fordulójára, nekik ezúton is gratulálunk és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Oszd meg ezt a cikket!