IMG_2928

Navratil Egyperces

Szervezetfejlesztés interaktívan

Szilassi Ábel

A szakkollégiumi képzési palettánk egyik újabb ékkövét szeretnénk bemutatni a számotokra!

 

A szervezetfejlesztés kurzus során a hallgatók alapvető folyamat- és szervezetfejlesztési modelleket ismerhettek meg, valamint a különböző kockázatelemzési és értékelési módszereket sajátíthattak el. A résztvevők kezdetben elméleti ismereteket szerezhettek, amiket közvetlenül ezután a gyakorlatban is kipróbálhattak, amikor különböző projekteken kellett csoportosan együtt dolgozniuk.

Az órák során a szakkollégisták megérthették, milyen készségekkel lehet valaki eredményes vezető, miért elengedhetetlen részei az életünknek az önismeret és a másokkal való megfelelő kommunikáció, valamint hogy különböző problémákra adott válaszokat hogyan lehet hatékonyan megvalósítani. A kurzus végén a hallgatóknak egy esettanulmányi feladatra kellett konkrét megoldásokat bemutatniuk egy prezentáció keretein belül, amelyeket aztán közösen értékeltek a kurzusvezető segítségével.

A szervezetfejlesztésen tanult módszertanok többek között a valódi projektek sikeres megvalósítását, illetve esettanulmányi versenyekre való felkészülést tudják elősegíteni a szakkollégisták számára. Ezúton is szeretnénk megköszönni a kurzus oktatójának, Bedzsula Bálintnak a tartalmas és interaktív órákat!

Oszd meg ezt a cikket!