Navratil Egyperces

Szabó Beatrix Olívia 

Az első egypercesünkben olvashattátok, milyen volt a Deloitte vállalat rendezvénye, amit különböző gazdasági egyetemek szakkollégiumai számára rendeztek.
Azonban az élményeink a céggel nem értek véget, hiszen 2022. december 1-re szakkollégiumunk újabb meghívást kapott. Ez alkalommal egy interaktív előadáson vettünk részt, amin jobban beleláthattunk a cég működésébe, rendszerének  felépítésébe.

A Jóból Sose Elég

Az emeletre érve akarva-akaratlanul a svédasztal felé vettük az irányt, hiszen finomabbnál finomabb ételekkel, rágcsálnivalókkal, süteményekkel és innivalókkal kedveskedtek számunkra a dolgozók.
Miután beültünk az előadóba, a köszöntőt követően elkezdődött az előadás. Belemélyedtünk a vállalat történetébe, fókuszpontjainak és jelenlegi piaci helyzetének megismerésébe.
A vállalat különböző alcsoportjaira is kitértünk, megtudhattuk, milyen részlegekből tevődik össze, azok milyen munkacsoportokra oszlanak, és milyen szolgáltatásokat biztosítanak az ügyfeleik és dolgozóik számára. Részletesen belemélyedtünk a könyvvizsgálati, pénzügyi tanácsadás, adó- és jogi tanácsadás üzletágaiba, amelyeket az adott részlegen dolgozó kollégák mutattak be számunkra. A folyamatos kérdésekkel fenntartották érdeklődésünket és interaktívan bevontak az előadásba.

Lezárásképpen a cég szabadidős és csapatépítő eseményeibe is betekintést nyerhettünk, amik között szerepelt a síelés, gokart és egyéb izgalmas programok.
Ezután visszatértünk az előtérbe, ahol a finom ételek mellett kötetlenebb beszélgetést folytattunk az előadókkal és az ott dolgozó emberekkel, gyakornokokkal.
A beszélgetések minden területre kiterjedtek a dolgozók szakterületétől függetlenül, így izgalmas eszmecseréket folytattunk egymással.
Azonban a nap a végéhez közeledett, amit a tetőtéri teraszon zártunk. Az épület tetejéről gyönyörű kilátás nyílt Pest kivilágított utcáira. Mindannyian felszabadultan hagytuk el a cég falait, hiszen a rengeteg új tudás olyan tapasztalatot nyújtott, amiket a későbbiekben is tudunk majd hasznosítani.

Összességében sikeresen zárult az alkalom, hiszen a Deloitte már nem csak egy globális nagyvállalat, a Big Four cégek egyike, amiről hallottunk az órákon vagy hírekben. A nyílt estéknek köszönhetően láthattuk, hogy a Deloitte egy kellemes környezetű munkahely, ami nyitott az újítások és a fiatalság felé, és nagy hangsúlyt fektetnek a dolgozóik mindennapjaira, odafigyelnek rájuk.

Köszönjük szépen ezt a lehetőséget, felejthetetlen élményekkel távoztunk. Reméljük, hogy ők is ugyanannyira élvezték a társaságunkat, mint mi az övékét!

Oszd meg ezt a cikket!