Érdekességek rólunk

Szilágyi Dominik

A Navratil Ákos Szakkollégium: Elhivatott hallgatók társasága, akik fáradhatatlanul dolgoznak a saját céljuk eléréséért miközben egy közösséget is fenntartanak.

Tevékenységeinkről már sokat megtudhattatok közösségi oldalainkról, azonban a koncentrált munka mellett, mi sem vagyunk különbek, mint bármelyik más diák. Ezen cikk segítségével jobban megismerheted a NÁSZ népet és talán kedvet is kapsz ahhoz, hogy velünk együtt folytasd tanulmányaidat.

A cipőméret átlagunk 41-es, amihez társul egy 168 cm-es átlagmagasság, vagyis férficipőket hordunk, de a felsőpolcot már nem érjük el segítség nélkül, úgyhogy, ha azon hallgatók közé tartozol, aki a két métert súrolja, kérlek csatlakozz hozzánk!

A javában jobbkezes társaságunk átlagkora bár 21 év, legidősebb tagunk 49 éves, vagyis minden korosztályból szívesen várunk lelkes, szakmai fejlődést célnak kitűző tagokat. Mindig nyíltak vagyunk arra, hogy a többiektől tanuljunk, nagy hangsúlyt fektetve a közös fejlődésre és tanulásra kivéve, ha a fociról van szó, akkor sajnos csak tagságunk 9%-val fogsz tudni azonosulni ilyen témában.

Közösségünk szakmai oldaláról rengeteg információt közlünk, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne helye a szórakozásnak. Oda vagyunk a gin tonicért, rengetegen tudunk sütni, vagyis a bulik alkalmával se szomjan, se éhen nem fogunk halni. Büszke tagjaink mindig nyíltak a csapatépítésre, az ismerkedésre. Jó hír, hogy közel 65%-k szingli, ezért akár komolyabb dolgok is kisülhetnek az ismerkedésből. Az édességet mindenki szereti tőlünk, úgyhogy a Valentin napokon könnyen, de nagyszerűen tudtok imponálni (szívesen a tippet :D).

Említésre méltó programjaink közt szerepel a színház, közös vacsora vagy a hajnalig tartó bulik sokasága, szerencsére a legtöbben későn fekszünk le aludni, emellett jó páran kedveljük a kávét, így nem kell akkor sem egyedül lenned, amíg készülsz a felejthetetlen virrasztásokra.

Átlagosan kettő, azonban összesen tíz nyelvet beszélünk, hiszen csapatként törünk először világuralomra, majd később világegyetem-uralomra, nem is csoda hiszen kétharmadunk hisz a földönkívüli életben, illetve összetartó közösségünk rendíthetetlen erővel küzd minden nap céljai elérésért, nem sajnálva magától a tudást, amit átad társainak.

Fő szándékunk egy olyan komoly szakkollégiumot kiépíteni, ami hallgatóit professzionális tudással engedi ki a nagyvilágba, ahova kikerülve mindenki elérheti minden vágyát. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy tagjaink így definiálták csatlakozásuk fő szándékát.

Tagjaink mondták...

„Szeretnék szakmailag fejlődni, illetve az érdekképviselet mindig is fontos volt számomra. Úgy gondolom, hogy szuper lehetőség egy ilyen fiatal szakkolit építeni, velük együtt, párhuzamosan én is tudok fejlődni, és szerintem ez egy szuper lehetőség.”

„Hogy életre szóló kapcsolatokat építsek mind a magánéletemre mind a szakmai részére nézve. Célom, hogy fejleszthessem a soft skilljeimet és kamatoztathassam egy jó ügy érdekében, ami mindenki előnyére válik. Szeretném elmélyíteni tudásom a szakma gyakorlati részén is, hogy még több tapasztalattal léphessek majd a mindennapos munka világába.”

„Hogy minél többet hozzak ki az egyetemi éveimből, hogy a suli mellett fennmaradó energiáimat valami olyanba rakjam, ami hasznos egy közösség, illetve az én számomra is.”

Szakmaiság, közösség, összetartás, fejlődás. Ezek a főmotívumai szakkollégiumunknak, ezek azok a kulcsszavak, amelyek mindennap kikeltenek minket az ágyból, és lépünk szembe a nappal, mert tudjuk, nem vagyunk egyedül és egy nap kiváló szakemberek leszünk. Ha egy kicsit is érzed a késztetést, hogy csatlakozz hozzánk, ne habozz, mert ITT JÓ HELYED LESZ!

Egyébként hallgatóink fele meg tudja csavarni a nyelvét. Bámulatos.

Oszd meg ezt a cikket!